Citroen C3 1.4i Ligne Prestige - Airco - Elektr. ramen

€ 3.295,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 10-11-2009
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 190.942 km
Deuren 5
Kenteken 28-KGN-1 Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.360 cc
Vermogen 54 kW (74 pk)

Citroen C3 1.4i Ligne Prestige - Airco - Elektr. ramen


€ 3.295,-

Algemeen

Bouwjaar 10-11-2009
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 190.942 km
Deuren 5
Kenteken 28-KGN-1 Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 1.360 cc
Vermogen 54 kW (74 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf Kroezen en Lambers
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Charles Darwinstraat 10
Postcode 7825 AC
Plaats Emmen
Provincie Drenthe
Land Nederland
Telefoon +31 (0)591 - 572893 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.kroezenenlambers.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • boordcomputer
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • metallic lak
  • mistlampen (voor)
  • radio/cd speler
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle auto? Dan is deze prachtige Citroen C3 1.4i Ligne Prestige uit 2009 wellicht de perfecte keuze voor jou. Met zijn elegante grijze kleur en strakke hatchback carrosserie is deze auto een echt pareltje op de weg. Met een krachtige 74 PK motor en slechts 190942 kilometer op de teller, biedt deze Citroen C3 een geweldige rijervaring.

Eén van de geweldige opties die deze auto heeft, is de airconditioning. Of je nu rijdt in de zinderende hitte van de zomer of de koude winterdagen, je kunt altijd genieten van een aangename temperatuur in de auto. De centrale vergrendeling met afstandsbediening maakt het ook erg handig om de auto te openen en sluiten, zonder dat je iedere keer je sleutels tevoorschijn hoeft te halen.

Deze Citroen C3 heeft niet alleen geweldige opties, maar ook praktische eigenschappen. Met vijf deuren is er voldoende ruimte voor het hele gezin, plus wat extra plek voor de boodschappen. Daarnaast heeft de auto een handige hatchback carrosserie, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de ruime bagageruimte.

Een ander voordeel van deze auto is de metallic lak. Dit geeft de auto niet alleen een chique uitstraling, maar zorgt er ook voor dat hij beter bestand is tegen krassen en andere beschadigingen. Zo blijft jouw Citroen C3 er altijd als nieuw uitzien.

De brandstof van deze auto is benzine, wat betekent dat je kunt genieten van een soepel en krachtig rijgedrag. Met zijn CC van 1360 en een vermogen van 74 PK, zal deze auto je zeker niet teleurstellen tijdens het rijden.

Ben je klaar om in stijl te rijden? Neem dan contact met ons op bij Autobedrijf Kroezen en Lambers op 0591-572893 en ontdek zelf alle geweldige eigenschappen van deze Citroen C3 1.4i Ligne Prestige uit 2009. Wacht niet te lang, want deze auto zal snel weg zijn!

Het inruilen van uw huidige auto maken we uiteraard bespreekbaar.

Wij leveren onze occasions standaard af met een Budget pakket tenzij anders vermeld.
Budget pakket: een geldige APK, controle vloeistoffen en bandenspanning, tenaamstelling en vrijwaring.

Wij kunnen u deze auto ook aanbieden met een Basis, Plus of Bovag afleverpakket*.
Een basis pakket (een meerprijs van € 295,-) bevat: een minimaal 1 jaar geldige APK, eenvoudige controlebeurt, 1 maand garantie op motor en versnellingsbak, 1/4 tank brandstof, auto wassen en stofzuigen.
Een Plus pakket (een meerprijs van € 495,-) bevat: minimaal 1 jaar geldige APK, een kleine onderhoudsbeurt inclusief het vervangen van slijtagedelen** wat binnen 7.500 Km/6 maanden vervangen moet worden, 6 maanden mobiliteitsgarantie met 24 uur per dag pechhulp, 6 maanden garantie, 1/4 tank brandstof, auto wassen en stofzuigen.
Een Bovag pakket (een meerprijs van € 895,-) bevat: minimaal 1 jaar geldige APK, een onderhoudsbeurt volgens schema inclusief het vervangen van slijtagedelen** wat binnen 15.000 Km/12 maanden vervangen moet worden, 12 maanden mobiliteitsgarantie met 24 uur per dag pechhulp, BOV

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Citroen e-C3 | Alles draait om de eenvoud

Een elektrische auto voor de prijs van een vergelijkbare auto met benzinemotor. Dat is de belofte die Citroën doet met de vierde generatie van de C3. Om die belofte kracht bij te zetten is de prijs zelfs meteen bekend gemaakt: 24.300 euro. Maar hoe weet Citroën de prijs zo laag te krijgen? Een kennismaking met een handgemaakt prototype dat heel even in Nederland was licht een tipje van de sluier op.

Autotest | Citroen e-C3 Alles draait om de eenvoud

De Citroen e-C3 is een compacte en voordelige elektrische auto. Een nieuw platform beperkte personalisatie-mogelijkheden zorgen voor een lage prijs zonder negatieve invloed op de rijeigenschappen.

Plus

  • zeer scherpe prijs
  • doordacht concept

Min

  • geen extra bergruimte onder voorklep

Conclusie

Hoe slaagt Citroën er in om de elektrisch aangedreven e-C3 eenzelfde prijskaartje mee te geven als een vergelijkbare auto met benzinemotor? Dankzij eenvoud en schaalvergroting.

Moederbedrijf Stellantis heeft een special platform ontwikkeld voor voordelige en compacte (elektrische) auto's. Doordat meerdere merken delen in de kosten van de ontwikkeling daarvan, is de prijs per auto lager. Daarbij kan het moederbedrijf de benodigde componenten tegen een lagere prijs inkopen.

De eenvoud zit in het ontwerp van de C3. Diverse technische vondsten (o.a. geprojecteerde klokken) en eenvoud in het leveringsprogramma (1 optie, 2 uitvoeringen, weinig kleuren) beperken de bijkomende kosten. Tenslotte wordt ook bespaard door in heel Europa dezelfde prijs te hanteren en door scherpere afspraken met de afnemers (dealers / leasemaatschappijen) te maken.

Deel deze advertentie