Land Rover Evoque

Revolutie wordt evolutie

De Evoque bracht een schok teweeg binnen Range Rover. De Evoque was bedoeld als instapmodel, maar dankzij de revolutionaire vormgeving trok de auto klanten aan die nooit eerder een Range Rover overwogen of zelfs helemaal geen SUV zochten. De stijl van de Evoque vond zelfs zijn weg naar de andere Range Rover modellen, die daardoor ook aantrekkelijker werden. Nu is het tijd voor de geheel nieuwe Evoque. Het begin van een nieuwe revolutie?

Autotest | Land Rover Evoque Revolutie wordt evolutie

De tweede generatie van de Range Rover Evoque is niet langer speels en dynamisch. Dit instapmodel geeft voortaan hetzelfde grootse en volwassen gevoel als de andere Range Rover modellen.

Plus

  • geeft het grootse gevoel van een Range Rover
  • thuis in het terrein en op de openbare weg
  • geslaagde vormgeving (buiten en binnen)

Min

  • onhandig grote draaicirkel
  • ouderwets hoog verbruik
  • niet leverbaar als driedeurs

Conclusie

Zorgt de tweede generatie van de Range Rover Evoque opnieuw voor een revolutie? Nee, absoluut niet. Land Rover en Jaguar zijn hetzelfde bedrijf en wie een revolutionair product zoekt kan nu terecht bij Jaguar. De Jaguar I-PACE verzet de bakens met superieure prestaties, extravagante vormgeving en vooruitstrevende techniek. Land Rover kon het zich daarom permitteren de kaskraker slechts te evolueren.

De nieuwe Range Rover Evoque behoudt het kenmerkende lage, brede koetswerk dat dankzij nog strakkere lijnen nog beter tot zijn recht komt. Het interieur is vernieuwend en is minimalistisch elegant. Als het om ergonomie en standaard-uitrusting gaat, laat de Evoque te wensen over. Als het om rijeigenschappen gaat, is de Evoque een echte Range Rover die zich zowel in het terrein als op de openbare weg thuisvoelt. Terwijl het weggedrag van de eerste generatie van de Evoque speels en dynamisch was, is deze tweede generatie meer ingetogen en volwassen. Een echte evolutie dus!

Land Rover Evoque 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Land Rover Evoque

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Land Rover Evoque RR 2.2 SD4 4WD | Netjes | Volledige historie

229.675 km - 2013 € 11.950,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Diesel
Kleur
Zwart
Autobedrijf Eigenraam
Emmen, NL