Kia e-Soul

Zielsgelukkig

Kia biedt SUV's in vele soorten en maten aan. De Soul is de kleinste van die Sports Utility Vehicles en is bedoeld voor gebruik in en om de stad. Om duidelijk te maken dat de Soul geen onoverwinnelijke terreinwagen is, koos Kia voor een speelse vormgeving. En om de Soul nog beter af te stemmen op gebruik in de stad is de derde generatie alleen verkrijgbaar als elektrische auto. Een gelukkige keuze?

Autotest | Kia e-Soul Zielsgelukkig

De Kia e-Soul is een compacte SUV voor gebruik in en om de stad. Daarom is de e-Soul een elektrische auto en dat biedt louter voordelen: snel, stil, zuinig en nul uitstoot. 450 km echt bereik.

Plus

  • gedurfde vormgeving
  • snel, comfortabel en efficient
  • groot, bruikbaar bereik

Min

  • onhandige locatie laad-aansluiting
  • rijgeluiden nemen sterk toe boven 100 km/u

Conclusie

Kia introduceert de derde generatie van de Soul. Nog meer dan voorheen is deze compacte SUV afgestemd op gebruik in en om de stad. Omdat de Soul geen taaie terreinwagen is, straalt het uiterlijk een en al pret uit. Tegelijkertijd is de Soul zelfs bovengemiddeld ruim en praktisch. De uitrusting is modern en compleet, met veel aandacht voor (actieve) veiligheid.

Met het oog op gebruik in de stad is de Soul voortaan een elektrische auto. In de praktijk biedt dit alleen maar voordelen. De e-Soul is snel, comfortabel, wendbaar en spotgoedkoop per kilometer in het gebruik. Daarbij is de uitstoot nul en juist in de stad is dat een groot voordeel. Was het een gelukkige keuze om de derde generatie alleen als elektrische auto aan te bieden? Deze test wijst uit: ja, een zielsgelukkige keuze zelfs!

KIA Soul 3 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters KIA Soul

3 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

KIA Soul 1.6 X-tra Airco, Elektrische ramen, Lichtmetalen wielen

181.974 km - 2009 € 4.985,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Teuben Auto's
Emmen, NL
KIA Soul 1.6 Carplay, Camera, Sfeerverlichting, Keyless, DAB

137.361 km - 2014 € 12.450,-

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Rood
Kallenkoot Auto's
Roden, NL
KIA Soul e-Soul DynamicPlusLine 39.2 kWh  ¤ 2.000,- Subsidie voor deze auto beschikbaar  - Navigatie - Camera - Climate control - Adaptieve cruise contr

30.000 km - 2021 € 29.950,- incl. BTW

Categorie
Hatchback
Brandstof
Electro
Kleur
Grijs
Virena Assen
Assen, NL