Range Rover Velar

Opportunist

Range Rover zag een kans. De Range Rover Evoque heeft dankzij de uitgesproken vormgeving de harten van vele autokopers veroverd. Zelfs zij die geen terreinauto zochten, lieten zich toch verleiden door de ruimte en het lijnenspel van de Evoque. Voor wie op zoek is naar nog meer luxe, nog meer ruimte en nog meer schoonheid is er nu een nieuwe kanshebber: maak kennis met de Range Rover Velar.

Autotest | Range Rover Velar Opportunist

De Range Rover Velar overtuigt met prima rijeigenschappen en uitstekende prestaties in het terrein. Het is echter de vormgeving waarmee de Velar zich echt onderscheidt van het bestaande aanbod.

Plus

  • een lust voor het oog, zowel van binnen als van buiten
  • thuis in het terrein en op de openbare weg

Min

  • startknop verborgen achter rand stuurwiel
  • rauwe loop en matige souplesse 2.0 dieselmotor
  • veiligheidsgordel niet in hoogte verstelbaar

Conclusie

Zag Range Rover een kans schoon en vult het die in met de Velar? Ja, en wel op twee manieren. Dat begint met logica: qua prijs en formaat was er ruimte tussen de Range Rover Evoque en Range Rover Sport. De Range Rover Velar is daarom een logische aanvulling op het bestaande aanbod.

Alhoewel de rijeigenschappen en mogelijkheden in het terrein niet opmerkelijk zijn voor een Range Rover, overtuigt de Velar als geen ander met schoonheid. Daarmee ziet Range Rover ook een kans schoon om nieuwe klanten voor zich te winnen. Een rasechte opportunist dus!

Land Rover Velar 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Land Rover Velar

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Land Rover Velar 2.0 I4 AWD R-Dynamic SE NAP

120.806 km - 2018 € 42.490,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Diesel
Kleur
Grijs
Peters Autohuis
Leek, NL