Opel Combo Tour (2012 - 2018)

Witgoed

Een spelcomputer en een thuisbioscoop zijn zaken om naar te verlangen. Ze zijn niet noodzakelijk, maar kunnen het leven wel veraangenamen. Niemand zal dromen van een wasmachine of koelkast, maar juist die apparaten zijn noodzakelijk in ieder huishouden. Evenzo is de Opel Combo Tour geen droomauto, maar het kan een nuttige aanvulling zijn voor grote gezinnen. Autozine probeerde het uit.

Autotest | Opel Combo Tour (2012 - 2018) Witgoed

De Opel Combo Tour is een slim alternatief voor een MPV. Minder verfijning en comfort, maar meer ruimte en functionaliteit per euro. Matige 1.4 benzine-motor, prima 1.6 diesel-motor.

Plus

  • nette prestaties, laag verbruik 1.6 liter dieselmotor
  • enorme bagageruimte
  • prima remmen

Min

  • matige prestaties 1.4 liter benzinemotor
  • onhandig groot en hoog in de stad
  • beenruimte op achterbank valt tegen

Conclusie

Wie op zoek is naar maximale ruimte tegen een minimale prijs, kan nu ook terecht bij Opel. De Opel Combo Tour is gebaseerd op een bedrijfsauto en daarom staan praktische mogelijkheden en een lage prijs per kilometer voorop. In vergelijking met een MPV of stationwagon biedt de Combo Tour weliswaar minder luxe, maar wel meer ruimte. Het comfort en de rijeigenschappen staan niet op het niveau van een personenauto met eenzelfde prijskaartje, maar ze scoren nog steeds een ruime voldoende. Daarmee is de Opel Combo Tour even opwindend als een stuk witgoed, maar gelukkig ook even functioneel.

Opel Combo Tour 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Opel Combo Tour

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Opel Combo TOUR 1.4 laadklep / rolstoelauto , 133.000 KM. NAP

133.885 km - 1998 € 1.999,-

Categorie
Oldtimer
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Handelsonderneming D Mol
Hoogeveen, NL