Mitsubishi Lancer Wagon

Liever laat dan nooit

Lange tijd was het stil rondom Mitsubishi, maar nu staat het merk weer volop in het nieuws. Na de Outlander introduceert Mitsubishi nu de geheel nieuwe Lancer. Hiermee betreedt de fabrikant de fel bevochten middenklasse. Omdat het niet makkelijk is de auto opnieuw uit te vinden, kozen de makers ervoor de bedenktijd goed te gebruiken en een bestaand concept te perfectioneren. De nieuwe Lancer is daarom vanaf de introductie leverbaar als sedan en stationcar.

Autotest | Mitsubishi Lancer Wagon Liever laat dan nooit

Op belangrijke punten als besturing, onderstel, ruimte, uitrusting en gevoel met de auto scoort de Lancer Wagon Sport duidelijk hoger dan gemiddeld in zijn klasse. Een beetje laat, dat wel.

Plus

  • uitermate sportief weggedrag
  • prima prijs/prestatie verhouding

Min

  • somber interieur

Conclusie

In marketingtermen heet het aanbieden van een bestaand product de me too-benadering. Dit is normaalgesproken niet populair, omdat het nieuwe product niets toevoegt aan het bestaande aanbod en daarom geen grote kans van slagen heeft. Alhoewel Mitsubishi de stationcar niet opnieuw heeft uitgevonden, heeft het merk wel heel goed begrepen wat een auto tot een prettige auto maakt. Op essentiële punten als besturing, onderstel, ruimte, uitrusting en gevoel met de auto scoort de Lancer Wagon Sport duidelijk hoger dan gemiddeld in zijn klasse. Kortom: Mitsubishi biedt precies hetzelfde aan, maar dan beter. Dan is de keuze toch snel gemaakt?

Mitsubishi Lancer 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Mitsubishi Lancer

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Mitsubishi Lancer Evolution 2.0 Evo X race/track/rally

139.566 km - 2008 € 29.950,-

Categorie
Sedan
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
SW Performance
Hoogeveen, NL
Mitsubishi Lancer 1.6 Inform

220.368 km - 2008 € 1.250,-

Categorie
Stationcar
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
H.O. Roelie Steinfelder
Onstwedde, NL