Alfa Romeo Tonale

Hybride met hart en ziel

Groot nieuws bij Alfa Romeo! Nadat het heel lang stil was rondom de Italiaanse autofabrikant, is het nu tijd voor een geheel nieuw model. Het gaat niet om een exclusieve sportwagen die slechts bereikbaar is voor enkele bevoorrechte kopers, maar voor een auto in het meest populaire segment van dit moment: een middelgrote SUV. Wat deze SUV bijzonder maakt: het is in meerdere opzichten een hybride.

Autotest | Alfa Romeo Tonale Hybride met hart en ziel

De Alfa Romeo Tonale is een middelgrote SUV met Italiaanse charme. De techniek is modern en de ergonomie doordacht, waardoor deze Italiaan even functioneel is als minder uitgesproken concurrenten.

Plus

  • onderscheidend Italiaans karakter
  • moderne, complete uitrusting
  • levendig weggedrag

Min

  • hoog verbruik zonder elektrische assistentie
  • besturing te licht
  • matige ruimte achterin

Conclusie

Na lange tijd van stilte introduceert Alfa Romeo een nieuw model. De "Tonale" (genoemd naar een Italiaanse bergpas) is een middelgrote SUV en daarmee richt Alfa Romeo zich op het meest populaire segment van dit moment. De Tonale onderscheidt zich door typisch Italiaanse vormgeving én aankleding, zowel van binnen als van buiten.

Kenmerkend voor de Tonale is de hybride opzet. Dat betreft niet alleen de aandrijving, maar ook het hele concept van de auto! De Tonale combineert ook emotie en verstand, modern en vertrouwd, dynamiek en comfort. Met de tweeslachtige opzet is de Tonale minder eigenzinnig dan traditionele Alfa Romeo's, maar juist dat kan de toekomst van het merk veiligstellen. Dat bewijst: nu Alfa Romeo voor hybride kiest, is dat met hart en ziel.

Alfa Romeo Tonale 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Alfa Romeo Tonale

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Alfa Romeo Tonale 1.5T Hybrid Sprint

34.950 km - 2022 € 36.495,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Hybride
Kleur
Zwart
Autobedrijf H. van Boven BV
Emmen, NL